SÅDAN LAVER DU
FAMILIENS FAVORIT
HJEMMEKEBAB!
!

Hjemmekebab er blevet weekendens familiefavorit. Det er enkelt, sjovt og let at variere. Derudover passer det til både store og små, og alle kan lave deres egen version!

LAV DET DU KAN LIDE – KØD, KYLLING ELLER VEGGIE

Alle kan lave deres egen version af Hjemmekebab. Stil det protein, du bedst kan lide, frem, eller hvorfor ikke prøve flere? Vælg, smag og variér. Det tager kun et par minutter at tilberede!

KOMBINER – TAG DRESSINGERNE OG GODE GRØNTSAGER FREM

Er det lækkert, så er det lækkert. Majs, salat, agurk, tomat, ost, stærk kebabressing, mild kebabdressing, hvidløgskebabdressing eller noget helt andet. Det er ligegyldigt, tag det, I kan lide.

SPISE PÅ DIN MÅDE – HVILKEN KOMBINATION BLIVER DIN FAVORIT?

Der er ingen regler. Pitabrød, pomfritter, kebabrullebrød eller lav en pizza eller to, og skær dem op. Det bliver ikke nemmere at lave en varieret middag til mange.

“Hurtigt, nemt og lækkert!” “Børnenes nye favorit på middagsbordet!”

🎉

“Hurtigt, nemt og lækkert!” “Børnenes nye favorit på middagsbordet!” 🎉

SUPERENKEL OPSKRIFT PÅ EN HÆRLIG HJEMMEKEBAB-AFTEN!

super-kebabrulle!

Kebabruller kan virkelig varieres i det uendelige! Det er lige så nemt at lave en helt vegansk version ved at erstatte den klassiske kebab med veggie-kebab – og det samme gælder saucen.

  • Klassisk kebab

  • Rullekebabbrød

  • Hvidløgskebabdressing

  • Stærk kebabdressing!

  • Sprød salat

  • 2 tomater

  • 1 Rødløg

  • Chili

  1. Lav kebaben efter anvisningerne på pakken.

  2. Skær og hak grøntsagerne som ønsket.

  3. Byg din rulle, hæld dressing over, fold sammen, og nyd!

Kebab i pita!

En klassisk kebab i pita fungerer altid! Fyld brødene godt op med grøntsager, kebab og sdressing. Så er det bare at nyde!

  • Klassisk kebab/ Kyllingekebab/ Veggiekebab

  • Pita

  • Hvidløgskebabdressing

  • Stærk kebabdressing

  • 2 tomater

  • 1 rødløg

  • Icebergssalt

  • Chili

  1. Skyl og skær grøntsagerne.

  2. Opvarm en pande og steg kebabben i et par minutter ved middelhøj varme.

  3. Varm pitabrødene på brødristeren. Læg ingredienserne i brødet, og servér med kebabdressing.

Kebabpizza!

Lige så enkelt, som det er lækkert! Når du først har prøvet denne ret, vil den blive en selvfølge i din weekendmenu. Længe leve kebabpizzaen!

  • Klassisk kebab/ Kyllingekebab/ Veggiekebab

  • Pizza-kit

  • Klassisk kebabdressing

  • Stærk kebabdressing

  • 50 g revet ost

  • 30 g ruccola

  • Chili

  1. Forvarm ovnen. Smør tomatsaucen ud over pizzabunden, start fra midten af pizzaen. Strø den revne ost over.

  2. Bag pizzaen i 5-10 minutter, indtil osten er smeltet, og kanterne har fået den ønskede farve.

  3. Steg kebabben på en pande efter anvisningerne på pakken, og læg den på den færdigbagte pizza. Top med kebabdressing, chili og rucola.

KEBABTALLERKEN!

Kebabtallerkenen kan varieres i det uendelige, og du kan vælge den kebab, du foretrækker – klassisk, veggie eller kylling. Sammen med pomfritter og kebabsaucer kan det ikke gå galt.

  • Klassisk kebab/ Kyllingekebab/ Veggiekebab

  • Pommes frites

  • Hvidløgskebabdressing

  • Stærk kebabdressing!

  • 2 tomater

  • 1/2 løg

  • 1/2 agurk

  • Valgfri salat

  • Chili

  1. Tilbered pomfritterne efter anvisningerne på pakken.

  2. Skær agurken, tomaterne, løget og salaten.

  3. Tilbered kebaben efter anvisningerne på pakken.

Du finder os i køledisken!